2.500 m2 showroom-tour med VR

Julie Kolbeck
julie@kforum.dk

Montdor har gjort det muligt at opleve Oase Outdoors’ 2.500 m2 showroom i Give ved hjælp af 360 º virtuel rundvisning.

Oase Outdoors er en one-stop shop, der sælger alt inden for camping og udeliv og som desuden råder over et showroom, der med sine 2.500 m2 hører til blandt Europas største.

Der er blot det lille aber dabei, at hele herligheden ligger i Give.

Selvom Oase Outdoor er aktiv i 45 markeder i hele verden, har langt de fleste kunder ikke muligheden for at lægge vejen forbi den midtjyske by.

Men når folket ikke kommer til Give Oase Outdoor må Give Oase Outdoor jo komme til folket. Via en 360º showroom-oplevelse, der leveres af et sæt brandede Google Cardboard briller, har Montdor nu gjort det muligt for hele verden at besøge Give virtuelt.

”Vi har mange kunder, der kommer langvejs fra, og som ikke har mulighed for at tage alle deres kollegaer med på rundvisningen. Derfor udleverer vi et sæt Google Cardboard briller til alle kunder og giver dem adgang til vores 360º video. På den måde kan de dele showroom-oplevelsen, når de kommer hjem,” siger Lotte Simonsen, marketingchef hos Oase Outdoors.

Digital storytelling forlænger brandoplevelsen
Videoen tager sig ud som digital storytelling, der – ifølge Montdors direktør Dion Guldbjerg – forlænger brandoplevelsen.

”360º videoer kan en hel masse. Vi kan invitere indenfor med nye fortælletekniske greb og give brugerne lov til at bestemme, hvor fokus rettes. Men i kommerciel sammenhæng er platformen stadig nyt territorium, hvor vi skal udforske, hvordan vi bedst udløser engagement hos brugerne,” siger Dion Guldbjerg.

Han fortsætter:

”VR-briller og 360º videoer er første skridt ud af en akse med nyere digitale muligheder. Rendyrket VR, augmented- og mixed reality eller kropsstyrede interaktioner er nogle af de andre værktøjer, vi kan bruge til at skabe nye brandoplevelser.”

Filmen for Oase Outdoors er produceret af Montdor i samarbejde med Panorama Video. Brug din mobiltelefon for at få den 360º virtuelle rundvisning: https://youtu.be/w6IXxGFHNko