Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk

Opdateret: Fire arbejder med bureaubaggrund er med blandt de 24 nominerede til Danish Design Award 2012.

Designit, Scandinavian DesignLab og Hatch & Bloom er med blandt 24 nominerede til Danish Design Award 2012.

Designit har to arbejder med for henholdsvis Vestas og Realdania, mens Hatch & Bloom har udarbejdet design for Aarhus Universitet og Scandinavian Design Lab har designet Nikolaj Kunsthals nye visuelle identitet.

For Vestas har Designit lavet en overordnet visuel identitet på mobile platforme og det er nomineret i kategorien Digitalt Design.

I praksis er det blevet til to tablet apps med baggrund i den nye visuelle identitet: ‘Wind & Site’ og ‘Turbine Explorer’, som ‘skaber nye og engagerende interaktions- og dialogmuligheder i mødet mellem Vestas og beslutningstagere og teknikere’.

Designit har desuden begået den visuelle identitet til Realdanias publikation: ‘2050 – Det bli’r et yndigt land’, som er bygget op omkring grafiske illustrationer af data og skematiske scenarier.

Den er nomineret i kategorien Grafisk Design

Også Scandinavian DesignLabs design for Nikolaj Kunsthals nye visuelle identitet

er nomineret i kategorien Grafisk Design.

Hatch & Bloom er nomineret for et brandservice-koncept til Aarhus Universitet i kategorien Service- og Oplevelsesdesign.

Brandingkonceptet går ud på at støtte og inspirere kommende studerende i deres studievalg. Og juryen roser designet for at være ‘på en gang levende og stringent og invitere til dialog i en form, hvor drømme, tvivl og overvejelser tages alvorligt’.

Opdateret: Efterfølgende er vi blevet gjort opmærksomme på, at også Bocca har et arbejde med. Det er designer Mikkel Würtz fra Bocca, der står for et grafisk designkoncept for Simply Chocolate.

Der er seks kategorier i alt og vinderne bliver afsløret den 27. september 2012 ved en festlig prisoverrækkelse i Dansk Design Center.

Se alle de nominerede her

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club