Aarhus-bureau bliver rejsende i cyklisme

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Cycling Embassy of Denmark rummer 25 medlemmer – heriblandt et Aarhus-bureau, der rejser med til konference i Wien.

Når man nu har arbejdet en del med markedsføring af cyklisme, kan det synes som en god ide at engagere sig mere bredt i cyklisme.
Som sagt så gjort hos Aarhus-bureauet Aros Kommunikation.

Bureauet har meldt sig som som medlem af Cycling Embassy of Denmark, og er taget med til konferencen Velo-City i Wien, hvor “ambassaden” har egen udstilling og arrangerer særlige ”Meet the Speakers”-events, hvor man kan mødes og diskutere med oplægsholderne fra ”Cykelambassaden”.

“Vi har arbejdet med cykelkultur- og kampagner i en årrække og har efterhånden samlet os en stor portion erfaringer og kompetencer i forhold til kommunikationsdelen. Derfor glæder vi os til at få en masse ny inspiration fra førende eksperter på området – og selvfølgelig også til at komme i dialog med en masse spændende, potentielle samarbejdspartnere eller kunder,” sige partner og chefkonsulent fra Aros Kommunikation, Line Berg-Stærk.

Cycling Embassy of Denmark, der er den første af sin slags, tæller 25 medlemmer, og både kommuner, private og offentlige virksomheder, NGOer og rådgivere er med. Den fælles mission er at gøre Danmark til ét af verdens førende cykellande og foretrukken ekspert i emner som viden, dialog og udvikling på cykelområdet.