Aarhus-bureau henter Josephine Staunsbjerg

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Campfire & co har ansat ejeren af JOST Communcation og medstifteren af Influenced-konferencen til at styrke niveauet i bureauets rådgivning på influencermarketing.

Aarhus-bureauet Campfire & co var til stede med adskillige medarbejdere ved sidste måneds store Influenced-konference i København. Her hentede bureauet ikke kun indsigter og inspiration om influencermarketing, men reelt også den ene af konferencens to stiftere, Josephine Staunsbjerg.

Staunsbjerg, der også har drevet bureauet JOST Communication, er ny senior influencer strategist i Campfire & co. Pernille Nymann, der er CEO i Campfire & co, siger: 

”Vi har ansat Josephine Staunsbjerg, fordi influencermarkting er et forretningsben med strategisk betydning for os – og fordi influencermarketing skal bo i en strategi hos kunden for at være stærkt og troværdigt for brandet.”

Campfire & co har i forvejen et influencer-team, og her vil Josephine Staunsbjerg indgå – mestendels online & remote, fordi hun arbejder ud fra København. 

”Med Josephines store erfaring kan vi løfte vores rådgivning om influencer-marketing til et højere niveau. Influencermarketing har vokset sig stort, men har fortsat et uforløst potentiale. Det er vores opgave at fastholde transparensen på influencer- og agency-siden og samtidig sikre en gennemtænkt og integreret tilgang til influencermarketing – også for de kunder, der ”bare lige vil prøve det af””, siger Pernille Nymann.

Josephine Staunsbjerg tiltræder Campfire & co nu, og vender for alvor retur på den anden side af sin kommende barsel.