Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk
Det prisvindende byggeri ‘Isbjerget’ i baggrunden.

Det digitale bureau, Novicell, skal levere den platform, der skal håndtere deltagere og frivillige, når VM i sejlsport kommer til Aarhus i august 2018.

Et VM tager lang tid at planlægge, og det er da også næsten tre år siden, at Danmark, nærmere betegnet Aarhus, blev valgt som vært til VM i sejlads i 2018.

Dengang var det med et dansk bureau i baghånden: Farmen, stiftet af tidligere partnere i Raffinaderiet, Mogens Damgaard og Nele Normann.

Nu er et andet dansk bureau valgt til at levere den platform, som skal håndtere deltagere og frivillige.

Det er Aarhus bureauet Novicell.

Ved siden af de sportslige forberedelser arbejder VM 2018-organisationen på at skabe en stor, maritim folkefest på Aarhus Havn. Målet er at tiltrække 400.000 besøgende i løbet af de 14 dage, verdensmesterskabet står på.

Det store deltagerantal bliver en stor, logistisk udfordring for VM 2018-organisationen.

Den udfordring skal Novicell hjælpe med via it-platformen Venma.

Platformen, som Novicell har udviklet i samarbejde med Smukfest, bruges i dag til håndtering af frivillige i forbindelse med en række af landets største kulturarrangementer – herunder Smukfest, Roskilde Festival og Aarhus Kulturhovedstad 2017.

“Organisationer, der arbejder med frivillige, står naturligvis over for mange af de samme udfordringer, og derfor er der god synergi i at dele platform. Samtidig giver platformen den nødvendige fleksibilitet i forhold til organisationernes individuelle behov,” siger Per Kirchner, direktør i Novicell.

I forbindelse med VM i sejlsport skal de frivilliges arbejdsopgaver, vagtplaner, bespisning, overnatninger mm. håndteres via Venma. Det samme skal de mange forskellige akkrediteringer til trænere, ledere og journalister.

Verdensmesterskabet, der afholdes hvert fjerde år og er det samlede VM for alle olympiske sejlsportsdiscipliner, forventes at tiltrække op imod 1.500 deltagere, 4.500 trænere, ledere, officials, frivillige og journalister fra godt 100 lande.

 

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Bureaurapporten trykt og digitalt
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • To årlige gå-hjem-møder
Køb nu

Kommentarer