Advance køber dialogbureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

ByHabit er kommet ind i folden hos Advance, som dermed kommer op på 79 medarbejdere.

Fire medarbejdere fra webbureauet 727 Online brød ud og stiftede deres eget bureau, byHabit, i oktober 2008 – netop som krisen begyndte at tage fat.

Og kan man vokse sig sund og stærk med dén dåbsgave, så har man fat i noget af det rigtige. Det mener reklame- og kommunikationshuset Advance, der kvitterer med et opkøb af bureauet, der har seks medarbejdere..

“byHabit har siden 2008 vist, at de kan levere stærke dialog- og relationsprojekter for deres kunder – og at de i øvrigt kan drive en sund forretning. Når vi kombinerer deres ydelser med resten af Advance-gruppens kompetencer, får vi en meget stærk rådgivningsvirksomhed med 79 ansatte og tunge nationale og internationale kunder,” siger Claus Wittenborg, adm. direktør i Advance.

ByHabit skifter navn til Advance Relations og kommer fremover til at fungere som en selvstændig afdeling i Advance-gruppen, der ud over de to nævnte bureauer består Advance Spirit og Wasabi.

Wasabi specialiserer sig i digitale kommunikationsløsninger, mens Advance Spirit forankrer den eksterne branding internt i organisationen for at sikre, at virksomhedernes medarbejdere kan levere det, virksomheden lover eksternt.

Advance Relations’ opgave bliver at identificere den optimale kommunikationsplatform og sikre, at løfterne for dialog- og relationsindsatsen indfries og eksekveres omkostningseffektivt. ByHabit arbejder i dag for bl.a. Kuoni, Comwell, Kræftens Bekæmpelse, Børsen og Silvan.

“Vi ser det som en stor styrke at blive en del af Advance Gruppen. Vi er en ung og omstillingsparat virksomhed, som kan tilføre kompetencer til Advance. Samtidig har vi mange af de samme værdier, og som dialog- og relationsspecialister får vi nu mulighed for at realisere et langt større potentiale. At Advance har en meget tung kundeportefølje, gør det ekstra spændende for os at blive en del af holdet,” siger Jens Vandborg, én af byHabits tre stiftere.

Blandt Avance-gruppens kunder er Lego, Q8, Coloplast, Johnson & Johnson, HK og Arbejdernes Landsbank.

Advance ledes af to sideordnede direktører, Jens Krog og Claus Wittenborg, og bureauet er fuldt ud ejet af en bred partnerkreds.