Another henter ny partner

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Morten Hershøj, Thorkild Bjerre og Casper Willer har sat en ny stol frem i partnerkredsen. Den nye partner – og strategiske direktør – kommer fra en kort tid som solist.

Miriam Plon Sauer er ny strategisk direktør og medejer af Another. Hun nåede således ikke at runde et halvt år som selvstændig, siden hun i marts stoppede på Zupa, hvor hun også havde en lignende strategisk chef-funktion.

Morten Hershøj, CEO hos Another, siger:

”Another har nu været i gang i lidt mere end to år med en klar målsætning om at være et kreativt leadbureau i den digitale nutid. Det er heller ingen hemmelighed, at vi på en relativt kort bane har en ambition om at blive et dansk top-5 kreativt bureau. Med Miriam ombord er vi nu klar til at tage endnu et vigtigt skridt på denne rejse.”

I 2014 år hentede Another Casper Willer hjem fra Naked i London som kreativ direktør og partner. Partnergruppe og direktion hos Another består derfor nu af Miriam Plon Sauer, Casper Willer og de to stiftere, Morten Hershøj og kreativ direktør Thorkild Bjerre.

Med tilgangen af den nye patner og direktør er Another oppe på 12 medarbejdere.

I rollen som strategisk direktør kommer Miriam Plon Sauer til at varetage en vigtig rolle i spændingsfeltet mellem forretning, forbrugerindsigt og kreativitet.

”Morten, Casper, Thorkild og jeg deler ikke kun en tro på, at kreativitet skal være forankret i strategi, vi deler også ambitionen om at skabe fremtidens bureau. Og jeg tror på, at vi som team er tilpas kompromisløse til at lykkes med det. Det glæder jeg mig til at være med til at bevise”, siger Miriam Plon Sauer i en pressemeddelelse.

Another blev stiftet i 2013, og kundelisten tæller bl.a. Carlsberg, Børnefonden, Coca-Cola, SBS Discovery, Superligaen, If, Egmont/Alinea, Microsoft.