Bark skal lave catering til Bjarne Riis

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet skal skabe en catering lastbil til Tour de France.

Et usædvanligt samarbejde har set dagens lys. Reklamebureauet Bark Copenhagen har indgået et samarbejde med Riis Cycling, der bl.a. omfatter skabelsen af en catering lastbil til Tour de France.

Projektet går under navnet “Performance Cooking for Team Saxo Bank”, men meddelelsen på OTC Bulleting Board, hvor Bark Group er noteret giver ikke yderligere detaljer om projektets indhold – ud over at køkkenet vil blive ledet af en gourmet-kok og at lastbilen vil rumme alle nødvendige faciliteter til at servicere rytterne i verdens hårdeste cykelløb.

Det er ikke lykkedes at få yderligere information om projektet fra Riis Cycling – og således heller ikke om, hvorfor man har hyret et reklamebureau til at skabe en catering lastbil til et cykelløb. Eller om karakteren af samarbejdet.

Forbindelserne mellem Bjarne Riis og Bark Group er dog velkendte. Han har relationer til flere af nøglepersonerne bag Bark Group og han er aktionær i bureauet.

Det er dog også to parter hver for sig med store udfordringer. Bjarne Riis leder fortsat efter en ny sponsor som erstatning for Saxo Bank, og Bark Group har fortsat ikke haft succes med at rejse den kapital, der er nødvendig for realisering af visionerne.