Bates napper produktionschef fra Kunde & Co

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet vil nu lige som mange andre bureauer håndtere mere af filmproduktionen selv. Til formålet har man hentet Kunde & Co’s produktionschef.

Bates Y&R opruster nu på indkøb af filmproduktion. Til formålet har man ansat Filippa Borg, som i de sidste 7-8 år har styret filmindkøbet hos Kunde & Co.

Partner og kontaktdirektør, Michael Knudsen, lægger ikke skjul på formålet.

“Der er ikke tale om at stifte “Bates Production” eller noget tilsvarende. Fiippa vil være en integreret del af bureauet og vi stopper heller ikke med at købe ind hos produktionsselskaber. Jeg tror f.eks. ikke, at vi vil ændre på produktionen af Harry & Bahnsen”, siger Michael Knudsen og fortsætter:

“Men vores mål er at blive skarpere på indkøb, overtage mere af kontrollen og overveje, hvor meget vi selv kan klare. Og vi kommer helt sikkert til at overtage mere af arbejdet. Vi bliver konstant udfordret af vores kunder til at være mere effektive, og dette er så en af måderne at blive det på”.

Filipa Borg starter d. 1. april. Ud over hende har Bates Steen Nøhr til at styre indkøbet af print.

Bates har også netop ansat et nyt kreativt team fra Saatchi & Saatchi, og siden har bureauet landet både Trygvesta og PBS, hvilket kan udløse behov for yderligere opnormeringer.