Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk

Selvom Bendtner understreger, at der ikke var tale om ambush-marketing, da han eksponerede sine underbukser mod Portugal, så slipper han ikke for en disciplinærsag.

Landsholdspillerne får 65 procent af de sponsorkroner, der indgås. Men sponsoren Ladbrokes har nok ikke været top-of-mind hos Nicklas Bendtner, da han flashede sine Paddy Power-underbukser i kampen mod Portugal.

“Nicklas Bendtner har med visningen af en irsk spiludbyder på sine underbukser, overtrådt UEFA’s reklameregler for personlige budskaber på tøjet”, skriver DBU’s kommunikationschef Lars Berendt til Bureaubiz i en mail.

Det klokkeklare brud på reglerne fører til en disciplinærsag, som UEFA behandler i dag og det kan betyde en personlig straf til Bendtner. Men hvis det betyder karantæne, er det jo ligegyldigt nu.

Det hjælper dog ikke Ladbrokes, som – ifølge Lars Berendt – har stillet sig tilfreds med redegørelsen fra DBU, over for hvem, Bendtner har tilkendegivet, at underbukserne var hans lykke-underbukser og at han ikke har modtaget nogle penge fra det irske spilfirma.

Men til Tipsbladet siger landechef i Ladbrokes, Richardt Funch:

“Det er skideirriterende for at sige det på godt dansk. Bendtner optræder illoyalt overfor DBU, overfor os, og overfor sine landsholdskammerater”.

Hvad der er skidt for nogle, kan være godt for andre. Danske Spil var i gårdsdagens BT ikke sen til at udnytte situationen med nedenstående (desværre her lidt uklare) reklame.

 

Oddset - orange underbukser

Kommentarer

  1. Uklart billede, og uklart budskab…! Hvad mener de med “spil på den lange”… ? 😉

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club