Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk

Bloggers Delight ansætter blogger til at lede kontoret i det jyske.

Bloggers Delight repræsenterer godt 300 danske bloggere med tilsammen 12 millioner sidevisninger. Knap 100 af dem bor i Aarhus og derfor åbner blogplatformen nu kontor i den jyske by.

”Efter 5 år hvor vi har varetaget vores relationer med vores mange jyske bloggere og annoncører fra kontoret i København, er vi utrolig glade for nu at være fast fysisk tilstede i Danmarks to største byer, som de første indenfor vores forretningsområde”, siger direktør hos Bloggers Delight, Henrik Akselbo. Han fortsætter:

”Vi kan allerede nu mærke kraftig øget interesse fra det jyske marked, og ser et stort vækstpotentiale. Vi ser frem til at få jyderne 100% med på blogging-vognen.”

lasse-riberga%cc%8ard-rasmussen-bloggers-delight-01

Den nye leder af Aarhus-afdelingen er Lasse Ribergård Rasmussen. Han er selv blogger sammen med sin kæreste Sidsel, og de er selv knyttet til Bloggers Delight.

Lasse Ribergård Rasmussen har en kandidat i medievidenskab fra Aarhus Universitet og har arbejdet med PR og marketing hos tøjfirmaet Minimum.

Han er overbevist om, at Aarhus-udvidelsen vil gavne både bloggere og annoncører i Jylland:

”Sidsels og min blog har været med hos Bloggers Delight helt tilbage fra dengang, hvor der kun var 10-12 blogs repræsenteret og har set netværket vokse til de mere end 300 blogs, vi repræsenterer i dag. Vi jyske bloggere har altid følt os sat en smule tilbage, fordi København bare altid har været lidt længere fremme i blogverdenen. Det ser jeg frem til at ændre på nu – der er masser af ekstra potentiale her i det jyske,” siger Lasse Ribergård Rasmussen, der får titel af project manager.

Der er 19 medarbejdere på kontoret i København. Lige nu er Lasse Ribergård Rasmussen eneste ansatte i Aarhus, men Henrik Akselbo forventer, at man vil ansætte flere i løbet af 2017.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club