Bureau henter Helle Thornings spindoktor

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Den særlige rådgiver for Helle Thorning-Schmidt vender tilbage på bureau-siden. Nu som direktør og partner i et af landets største PR-bureauer.

Opgraderingen er til at få øje på, når Thomas Juul-Dam den 1. oktober vender tilbage til PrimeTime Kommunikation efter fire års fravær.

Den tidligere analysechef på bureauet bliver nu direktør og partner.

Der sker efter at have brugt den mellemliggende tid som først særlig rådgiver for Europaminister Nicolai Wammen og siden – fra 2012 – særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt i hendes tid som statsminister og formand for Socialdemokraterne.

Thomas Juul-Dam skal rådgive bureauets kunder om politisk interessevaretagelse, omdømmestyring og strategisk kommunikation. Om sit comeback siger han i en pressemeddelelse:

”PrimeTime Kommunikation er et bureau, der rummer alle de kvaliteter, jeg lægger vægt på. Dygtige og ambitiøse kollegaer, strategisk rådgivning i spændingsfeltet mellem politik og medier og en uformel atmosfære, der har skabt langvarige relationer til virksomhedens kunder. Derudover har det været vigtigt for mig at finde et bureau, der tænker de forskellige kommunikations- og rådgivningsydelser sammen.”

Han træder ind i direktionen, der i forvejen består af Casper Hyldekvist, Maria Rasmussen og Peter Sterup, der er adm. direktør. Sidstnævnte siger:

”Det er et kæmpe scoop for PrimeTime Kommunikation og for vores kunder. Thomas er en knivskarp analytiker, der fra første dag vil løfte bureauet. Thomas har en enestående baggrund som toprådgiver, og han er samtidig en erfaren konsulent, der ved, hvordan man tilfører vores kunder værd.”

PrimeTime Kommunikation har i det seneste år gennemført en ny struktur omkring fem kompetenceområder: corporate communication, public affairs, analyse, integreret markedskommunikation og sociale/digitale medier, og Peter Sterup tilføjer, at ”med Thomas falder den sidste brik i ledelsen på plads”.