Bureau-leder stopper for at skrive en bog

Peter Engholm
25@mail.dk

Men når han til efteråret er færdig med det vender han tilbage i en ny rolle på pr-bureauet. Direktørposten er lige nu midlertidigt besat.

Efter godt to år på posten fratræder Mads Christian Esbensen som adm. direktør for PR-bureauet JKL i Danmark.

“Mads Christian Esbensen stopper på posten for at fokusere på et bogprojekt. Herefter holder han ferie for til efteråret at vende tilbage til en ny opgave i JKL,” siger Peter Steere, der er koncernchef i JKL Group.

Mads Christian Esbensen er i forvejen forfatter/medforfatter til tre bøger om hhv. spin, politiske superbrands og public affairs.

Og netop sidstnævnte er, hvad han vender tilbage til i JKL-regi til efteråret.

“JKL har kontor i Bruxelles, hvor vi primært rådgiver inden for public affairs og EU. Dette kontor har ingen danskere siddende, og det råder vi nu bod på, idet Mads Christian Esbensen får en plads her. Han vil da dele sin tid mellem København og Bruxelles,” siger Peter Steere.

Posten som adm. direktør i JKL København besættes midlertidigt af Peter Steere, der har erfaringer med både funktionen og kontoret, idet han ledede det danske kontor i tre år fra stiftelsen i 2000.

Hvem der skal afløse ham, ligger langt fra fast endnu.

“Vi har et godt team med flere seniorfolk, så det er ikke afgørende, at posten som managing director er på plads i løbet af kort tid. Vi har haft nogle gode år med en fin tilgang af kunder og opgaver, og også i dét lys kigger vi nu på måden, hvorpå vi organiserer os. I disse overvejelser indgår også at koble JKL-kontorerne i Norden og Bruxelles tættere sammen,” siger Peter Steere.

Det er endnu så tidligt i processen, at det ikke er afgjort, hvorvidt man søger efter en intern eller ekstern kandidat til posten som adm. direktør på bureauet.

JKL i København har 14 medarbejdere, og JKL Group har ca. 150 medarbejdere. JKL er en del af Groupe Publicis.