Bureau søges til kampagne om folkeafstemning

FiG

Justitsministeriet har sat gang i et udbud, der skal lægge grunden for en kampagne omkring den folkeafstemning om retsforbeholdet, der er på vej.

Inden jul i år skal danskerne til stemmeurnerne igen. Denne gang gælder det den folkeafstemning om retsforbeholdet, som der er indgået en politisk aftale om at gennemføre.

I den forbindelse er Justitsministeriet blevet udstyret med opgaven af gennemføre en informationsindsats over for borgerne, der skal have mulighed for at indhente relevant viden om afstemningstemaet samt retsforbeholdets betydning og indhold.

Den opgave har man brug for bureauhjælp til, og derfor har ministeriet netop sat gang i et udbud.

Den økonomiske ramme er 900.000 kr., og opgaven går ud på at tilrettelægge det overordnede koncept, den visuelle identitet samt fremlægge et forslag til informationsstrategi og en anbefaling af brug af kanaler. Desuden vil man gerne have et tilbud på efterfølgende projektledelse i forhold til eksekveringen.

Men er man interesseret, så kommer det til at gå ud over sommerferien, for fristen er d. 5. august, og valget af bureau skal ske senest d. 11. august.

Justitsministeriet vil vælge det økonomisk set mest fordelagtige tilbud på basis af følgende vægtning af vurderingskriterierne:

  • 40 pct. på kvalitet
  • 40 pct. på pris
  • 20 pct. på teamet.

Man kan hente mere information her.