Bureau-søstre fusionerer

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Digitalbureauerne Eksponent og Obrigado har boet sammen, delt ledelse, administration og grej. Nu deler de også navn, og de 30 medarbejdere flytter fra reden.

At digitalbureauerne Eksponent og Obrigado fusionerer, er ikke den store overraskelse. De har boet sammen og har samme ejere. Det nye består i, at de dropper det ene navn – og flytter i egne lokaler.

Fusionen sker reelt først i 2016, men allerede nu dropper de to bureauer Obrigado som navn og lader Eksponent være det officielle fælles navn.

”Vi har talt om det længe. Og det var et rent snit sidste år, der satte gang i processen. Obrigado delte ejerkreds med Advice Digital, men de blev handlet af i forbindelse med, at Advice og Advice Digital gik sammen. Og derfor fusionerer Eksponent og Obrigado nu,” siger Bo Juni, der er partner i det fusionerede bureau.

Han tilføjer:

”Vi har i mange år delt lokaler, værktøjer og kunder. Måden, vi tilgår markedet, er den samme, og det har været teknologien, der har adskilt os – Eksponent fokuserer på .NET, Obrigado på PHP. Men softwareudviklingen gør det mindre vigtigt at dele selskaber op efter teknologi, og kunderne fokuserer under alle omstændigheder mere på løsninger.”

De to bureauer har boet sammen med Advice Digital og Advice på Gl. Kongevej i København, og flytter pr. 1. oktober de 792 meter hen til Sankt Knuds Vej på Frederiksberg.

”Vi går mere holistisk til værks og supplerer vores udvikling med design og UX. Kvadratmeterne har hidtil lagt en dæmper på vores vækst, og nu har vi mere plads til at vokse,” siger Bo Juni.