Bureau-udviklet app er en rejse tilbage i tiden

FiG

Den danske folkeskole bliver 200 år, og i den forbindelse har Molamil udviklet en app om kommunikationsteknologi til lærere og elever.

Den danske folkeskole bliver 200 år og i den forbindelse har Molamil og Experimentarium City efter bestilling fra Lundbeckfonden og Skole 200 sekretariatet udviklet en mobil app, der introducerer elever og lærere for fire historiske kommunikationsteknologier.

Navnet er ‘Sig det videre’ og app-projektet er en naturlig videreudvikling af det digitale samarbejde mellem Experimentarium City og Molamil.

”App’en er en slags tidsrejsespil, hvor brugeren blandt andet skal bruge forhistoriske teknologier. Vi starter med at omdanne telefonen til en tromme. Senere hen skal man prøve kræfter med noget så nutidigt som en drejeskivetelefon. Eleverne vil opdage, at det bliver lettere og lettere at kommunikere – og afstanden, man kommunikerer over, kan hele tiden øges,” siger Bent Johan Poulsen fra Experimentarium.

App’en bliver tilgængelig for danske skoleelever og andre interesserede på App Store og Google Play, og der bliver desuden udarbejdet information og undervisningsmateriale, som distribueres via kampagnesiden www.sigdetvidere.dk

“Selvom vi primært er kendt på markedet for vores arbejde med reklamebureauer på større digitale kampagner, føler vi, at projekterne med Experimentarium virkelig udfordrer vores passion og ekspertise inden for UX, kommunikation og teknologi. Udover ‘Sig Det Videre’ har vi en række andre sjove projekter i gang sammen med Experimentarium,” siger Jorge Hernandez, stifter og adm. direktør hos Molamil.