Bureaudirektør tilfreds med underskud

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Men det skyldes, at det er en klar forbedring, så det er sidste gang, at Openings direktør vil være tilfreds med et underskud.

Det er ikke så ringe, når overskuddet bliver forbedret med næsten 80 pct., og derfor er Openings administrerende direktør, Stephan Pors Knudsen, da også tilfreds med resultatet.

Men der er reelt tale om at et underskud på over 2 mio. kr. er reduceret til knap en halv million, og derfor lyder det også fra Stephan Pors Knudsen, at det er sidste gang han erklærer sig tilfreds med et underskud.

Han trådte til som adm. dir. i slutningen af 2012 efter at have fungeret som kontaktdirektør, og han fremhæver, at forbedringen er et resultat af en repositionering.

”Der er ikke mange bureauer, der kan prale af en turnaround på mindre end 1 år. Der er blevet arbejdet stenhårdt med den nye strategi og det har givet den ønskede effekt. Vi er med eller foran på alle måltal – også for de første 5 måneder af 2013,” siger Stephan Pors Knudsen og fortsætter:

”Vores positionering som et af Danmarks stærkeste bureauer på food og foodservice har slået igennem. Det har krævet og kræver fortsat en skarp fokusering på markedet, målgrupper og tendenser for at bevare den position.”

Opening har inden for det seneste år kunne skrive Rynkeby Foodservice, Økologisk Landsforening Foodservice, Tulip Foodservice, Kohberg Foodservice, Odense Marcipan og Euro Poultry på kundelisten.

Nøgletal for Opening

  • Bruttoavancen 12,5 mio. kr. -8,1 pct.
  • Bruttoavance pr. medarbejder 625.000 kr. +24,1 pct.
  • Lønandel 80,5 (94)
  • Resultat af primær drift -0,461 mio. kr. +78,8 pct.

    Bruttoavancen er estimeret af Bureaubiz