Burson Marsteller udvider ledelsen

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Har hentet direktør hos Stagis, som bliver det fjerde medlem af ledergruppen.

Det er kun få måneder siden, at Nikolaj Buchardt afløste Maria Sennels som ny adm. dir. for Burson Marsteller. Nu opruster han så ved at udvide ledergruppen til fire personer.

Den nye er Anne Køster, der kommer fra et direktørjob hos Stagis. Hun er hentet ind for at give ekstra styrke til forretningsudvikling og kundearbejde.

”Oprustningen med en stærk manager til Burson-Marstellers daglige ledelse er blot ét skridt på vejen til at cementere Burson-Marstellers rolle på det danske marked som foretrukken kommunikationsrådgiver med en strategisk, kreativ og fakta-baseret tilgang,” siger Nikolaj Buchardt.

Ud over Stagis har Anne Køster erfaring fra kommunikationsbureauerne Hill & Knowlton og OutCom samt fra erhvervsorganisationen Dansk Erhverv. Hun bidrager med bred erfaring fra både offentlige og private kunder, bl.a. uddannelsesinstitutioner, kommuner og virksomheder inden for fødevarer, drikkevarer, livsstil, IT og tech.

Ud over Nikolaj Buchardt finder man Kasper Kankelborg i ledergruppen – samt finansdirektøren, Niels Aabye Madsen, der også tager sig af Burson Marsteller i Sverige.