Af Peter Engholm 25@mail.dk

Bryggeriet varmer op til VM - og nyt bureauvalg - med en udvidet peptalk: En lang række stjerner taler Englands fodboldlandshold frem i et 90 sek spot. for sponsoratet.

Det har ulmet længe – og gør det stadig: Carlsberg er på udkig efter et globalt reklamebureau. I begyndelsen af året blev det til et genvalg på mediabudgettet af OMD. Men hvad angår reklamebureauet er der endnu ikke meldt noget ud.

Set i det lys kan en ny film tiltrække sig ekstra opmærksomhed: Saatchi & Saatchi står bag et 90 sekunders langt, stjernespækket spot, der for alvor sætter fut i Carlsbergs sponsorat af det engelske fodboldlandshold op til VM om en måned.

Filmen følger landsholdet fra omklædningsrummet og i spillertunnellen, hvor sportsstjerner og kändisser giver deres ord med på vejen – i form af “Probably the best team talk in the world”.

Stjerneparaden omfatter ifølge BrandRepublic bl.a. fodboldspillerne Trevor Booking, Jack Charlton og Stuart Pearce samt rockstjerner, eventyrer, jordomsejlere, cricketspillere og andre nationalhelte.

Paul Davies, direktør for brands & insight i Carlsberg UK, oplyser, at filmen har været undervejs i månedsvis. Den bliver understøttet af websitet englandteamtalk.com.

Se filmen her.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club