Carlsberg Danmark henter ny marketingdirektør hos Lego

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bryggeriet sagde før sommerferien farvel til Kirsten Ægidius og har nu fundet hendes afløser.

Carlsberg Danmark tog til Jylland, da bryggeriet skulle finde afløseren for Kirsten Ægidius, som før sommerferien forlod jobbet som marketingdirektør.

Den nye på posten bliver Morten Boye (42 år), der tiltræder den 1. december. Han bor i Vejle og kommer fra et job som senior director marketing for Norden, Baltikum og Benelux hos Lego.

”Jeg glæder mig til den spændende udfordring og er meget motiveret for at skulle arbejde med nogle af Danmarks største og mest kendte mærker, hvor jeg får mulighed for at trække på min FMCG baggrund fra stærke internationale mærkevarevirksomheder og mine erfaringer fra salg og marketing i såvel leverandør- som detailleddet”, siger Morten Boye.

Før Lego var han marketingdirektør hos Top-Toy, men han har beskæftiget sig med meget andet end legetøj.

Morten Boye haft flere ledende marketing stillinger i Cadbury Northern Europe Stimorol Danmark.

”Med Morten Boye får Carlsberg Danmark en marketing direktør med indgående salgs- og marketing erfaring fra en lang række stærke mærkevarevirksomheder. Jeg glæder mig til, at Morten bliver en del af Carlsberg Danmarks ledergruppe, hvor han med sin FMCG baggrund vil bidrage til at styrke den danske forretning”, siger CEO i Carlsberg Danmark Carsten Hänel.