Casper Christensen i ny reklame-rolle

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Et år efter sin første reklameoptræden vender komikeren og tv-værten tilbage. Denne gang for TDC, der fremhæver Casper Christensen som et godt eksempel på en moderne familie. Se filmen her.

Sidste efterår debuterede Casper Christensen som reklame-skuespiller – for Krak, i den næsten 30 min. lange film – eller spilleforløb – kaldet Jagten.

Og på lørdag er komikeren atter at finde i reklameblokken, idet han er den nye profil i Mit TDC-reklamerne. Her har bl.a. skuespilleren Peter Frödin, rapperen L.O.C. og sangerinden Oh Land for nylig optrådt.

TDC vil, i den kommende tid, lancere en række produkter målrettet familier, og i de nye reklamefilm vil Casper Christensen vise, hvordan han og familien selv bruger TDC’s produkter.

Camilla Ramby, marketingdirektør i TDC Privat, forklarer, at valget af Casper Christensen er baseret på hans evne til at appellere til mange forskellige slags familier:

“En familie anno 2012 kan se ud på rigtig mange måder. Det vil vi gerne afspejle i Mit TDC-universet. Casper er et godt eksempel på, hvordan en moderne familie kan se ud; han har to børn, er fraskilt og lever nu sammen med sin kæreste. Det passer godt sammen med vores budskab om, at lige meget hvordan din familie er sat sammen, så er der også et TDC til dig.”

 Reklamefilmen vises første gang i biografer den 4. august og kan ses allerede nu - og her  .