Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

En af Catinets ledende medarbejdere overtager analyseaktiviteterne efter, at Catinet i juli gik konkurs.

Netop i disse dage begynder det nye analysefirma, Voxmeter, at ansætte folk. Det er resultatet af, at man i går fik alle aftaler på plads om overtagelse af analyseaktiviteterne i konkursramte Catinet.

Bag Voxmeter står Catinets hidtidige forretningsdirektør, Anna Midtgaard Christensen, og hun lægger ikke skjul på, at hun i ansættelsen af folk vil søge blandt Catinets medarbejdere.

“En væsentlig drivkraft for rekonstruktionen har været at sikre, at Catinets kunder bliver holdt skadesløse i forhold til igangværende projekter. Derfor har vi overtaget kunderne og forpligtigelserne. Men vi har ikke overtaget medarbejderne. Her bliver der tale om nyansættelse af det nødvendige antal,” siger Anna Midtgaard Christensen.

Catinet gik konkurs i midten af juli, og den primære årsag var økonomiske problemer i forbindelse med store investeringer i udvikling af en række produkter med henblik på eksport under navnet Catglobe.

De basale danske analyseaktiviteter incl. sidste års overtagelse af IFKA havde en fornuftig drift, fortæller Anna Midtgaard Christensen, og det er dem hun har overtaget.

Catinet-stifter Christian Stjer vil selv arbejde videre med Catglobe.

Anna Midtgaard Christensen forventer at komme op på 6 fastansatte plus et antal free-lancere. Det er lidt mindre, end der var beskæftiget i Catinet’s analysedel.

Det er hende, der har stiftet virksomheden, men det er muligt, at der senere vil blive optaget medejere.

Visionerne for virksomheden er meget ligetil.

“Helt grundlæggende er vores ambition at videreføre visionerne bag Catinet, produkterne og kulturen bag arbejdet med analyse. Men selvfølgelig skal vi også hele tiden udvikle og forbedre,” siger Anna Midtgaard Christensen.

Kommentarer

 1. Et andet problem er, at de ikke betaler deres nye (Catinet gamle) medarbejdere deres løn og at de ikke betaler den skat de skylder, så medarbejderne nu mister deres helbreds forsikring.

  Da jeg har venner der har arbejdet for begge firmaet, føler jeg mig som dansker forpligtet til at forsøge at stoppe den slags – både indenrigs og udenrings og skal MEGET opfordre Anna Midtgaard Christensen til at få bragt sagerne i orden med sine medarbejdere i Vietnam!!!
  Ellers tror jeg ikke, fruen har hørt det sidste derude fra.

 2. En kommentar er slettet, fordi den var på grænsen til injurier og var anonym, så oplysningerne ikke kunne efterprøves.

 3. Nej hvor betryggende at Catinets medarbejedere er efterspurgte!

  Hvordan er det så lige at Anna Midtgaard Christensen og Christian Stjer hænger sammen?

  Er de gift, samboende, eller er de blot kærester? For så er det da rigtigt betryggende for medarbejderne, at den akkumulerede viden i Catinet, næsten smertefrit kan integreres i konens nye selskab!

  Velkommen til ErvhervsDanmark

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club