Charlie Stjerneklar stopper hos KreaKom

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Efter to år på posten som direktør hos Kreakom, skifter Charlie Stjerneklar til et public affairs-bureau.

Charlie Stjerneklar, der siden januar 2022, altså knap to år, har været direktør hos KreaKom, stopper med udgangen af marts 2024.

I stedet skal han være partner i Grace Public Affairs.

” Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Charlie for den energi og professionalisme, han har tilført KreaKoms organisation, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet og de gode dialoger med Charlie, da han jo heldigvis fortsætter i ledelsen hos et værdsat medlem”, siger forperson i Kreakoms bestyrelse, Kim Boisen, som også er CEO og partner i Robert/Boisen & Like-minded.

Charlie Stjerneklar fortæller om sit jobskifte, at det er ønsket om at komme tilbage til konsulentbranchen, der trækker i ham. 

”Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med udviklingen af brancheforeningen og hele indflydelsesindustrien. KreaKom er en meget stærk brancheforening, der virkelig leverer mere, end man kan forvente i forhold til vores størrelse. Så jeg giver en stafet videre, som jeg er stolt af. Særlig stolt er jeg af, at vi har fået vist, at vores medlemmers arbejde virkelig rykker noget i samfundet. Men – og der er et men – al den snak om det skønne i konsulentlivet, har givet mig lyst til at komme ud på bureau igen og få politisk jord under neglene. Og da det blev muligt i et af Danmarks bedste Public Affairs-bureauer, så kunne jeg ikke gøre andet end at slå til.”

Før Charlie Stjerneklar kom til KreaKom var han kommunikations- og pressechef hos Vækstfonden i knap to år. Tidligere har han været kommunikationschef hos Philip Morris International og analysechef hos Rud Pedersen.

Kreakom skal nu ud at lede efter en ny direktør.