Clienti skal bygge international platform for ny stor kunde

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Den dansk byggevarevirksomhed, Cembrit, er blevet solgt fra hos FLSmidth, og nu skal man have en ny fælles europæisk kommunikationsplatform.

For ikke så lang tid siden kunne Clienti med base i Aalborg prale med et godt regnskabsresultat. Og bureauet ser ud til at fortsætte i det spor.

I dag kan man prale med en ny kunde, der har et så stort omfang, at den formentlig indebærer behov for at ruste op.

Det drejer sig om byggevare-virksomheden Cembrit, der tidligere har været en del af FLSmidth, men som er blevet solgt fra. Virksomheden har datterselskaber i 17 europæiske markeder, og har besluttet, at man vil have en ny ”kommunikationsplatform, som med en stærk, international profil skal samle datterselskaberne på tværs af Europa.”

”Vi ønsker at give Cembrit en stærk, fælles profil på tværs af Europa, og det skal understøttes af en ny strategisk kommunikationsplatform. Vi valgte Clienti som partner på projektet, fordi de har de nødvendige strategiske og konceptuelle kompetencer. Derudover har Clienti en evne til at ”grave sig helt ind”, så den platform, vi er blevet præsenteret for, både rammer plet ind i vores dna og viser et endnu bedre billede af, hvem Cembrit er,” siger Anette Hurup, Group Marketing Manager i Cembrit.

Clienti skal være med til at folde hele platformen ud og realisere den på alle markeder. Platformen omfatter alt fra identitet til implementering af helt nyt website, som Clienti Digital tager sig af.

Clienti forventer, at Cembrits nye identitet rulles ud i starten af 2016, så der bliver nok at se til i de kommende måneder:

”Selvom vi har mange års erfaring i B2B-markedsføring, er det altid en fornøjelse at få lov at starte forfra i et kreativt univers med en ny kommunikationsplatform. Cembrits nye platform er blevet godkendt, så nu skal vi for alvor have arbejdstøjet på. Vi har travlt, og det bliver sjovt,” siger Mette Danmark.

Cembrit er en 80 år gammel virksomhed, der har en stærk position som forhandler og producent af byggematerialer i fibercement.