&Co favorit til at blive Codans nye lead-bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Efter to års samarbejde med Advice står det til at stoppe – og Codan har valgt et nyt lead-bureau. Foreløbig er man dog fåmælt.

Samarbejdet med Advice som lead-bureau skal stoppe. Så meget ligger fast hos Codan, der imidlertid ikke har ønsket at sige, hvem det nye lead-bureau er.

Alt peger ifølge Bureaubiz’ oplysninger på, at valget er faldet på &Co. Heller ikke &Co’s adm. dir., Mikael Jørgensen, har nogen kommentarer.

Codans pressechef, Mads Houe, takker for interessen for Codans valg af nyt leadbureau, og tilføjer:

”Af hensyn til den videre proces vil jeg ikke sætte navn på bureauet, før kontrakten er underskrevet af alle parter. Jeg forventer, at formalia er på plads primo december, hvorefter vi ser frem til at løfte sløret for vores nye samarbejdspartner.”

Ifølge Bureaubiz’ oplysninger har Codan været i dialog med &Co helt tilbage til før sommeren, og det betyder, at Mette Heering Pontoppidan ikke har været lang tid om at kigge sig om efter en ny bureaupartner.

Hun tiltrådte d. 1. april – efter at have været acting marketingdirektør siden december 2014.

Advice kom til som bureau for to år siden, og for et år siden blev et nyt brandunivers lanceret. Det skete med daværende marketingdirektør Vicki Demant Andersen i spidsen – men hun forsvandt altså et halvt år senere.

Umiddelbart har Codan været relativt stabil på bureaupartnere, idet selskabet før Advice arbejdede med DDB i 5 år. DDB måtte dog igennem de 5 år flere gange kæmpe for kunden i konkurrencer.

&Co er et bureau med en del erfaringer fra den finansielle verden. Det gælder bl.a. Danske Bank, som er på kundelisten, men bureauet har tidligere også arbejdet for Tryg.