Co+Høgh ryster 2010 af sig med fire nye kunder

Peter Engholm
25@mail.dk

Oven på bureauets forskrækkelige regnskab går det igen fremad med nye kunder, der spænder fra østrigsk juice til håndtering af norske formuer.

Lavkonjunkturen gav Co+Høgh tørre tæsk i første halvår 2010, samtidig med at mange søsterbureauer kostede overblikket. Derfor lukkede man bl.a. Co+Contact og Co+Life og samlede alle enheder i Co+Høgh.

Når adm. direktør Christoffer Back trods et underskud på næsten fem mio. kr. i 2010 havde “svært ved ikke at smile lidt”, så skyldtes det udsigten til 2011.

Og på det seneste er fire nye kunder kommet til: Rauch, Entercard, Axellus og Formueforvaltningen. Sidstnævnte er lige ud ad landevejen, mens de tre første dækker over hhv. juice-drikke, kreditkortvirksomhed og kosttilskud+vitaminer.

“Rauch er en stor juiceproducent fra Østrig, og Formueforvaltningen er fra Norge. De håndterer formuer for de rigeste nordmænd. Jeg synes, at opgaverne siger noget om vores spændvidde som bureau,” siger Christoffer Back, der mener, at mantraet om kanaluafhængighed slår tydeligere igennem, hvor det er ét bureau med flere kompetencer, der møder potentielle kunder.

Kunderne er så forholdsvis nye, at det endnu er for tidligt for Co+Høgh at komme nærmere ind på opgaver og løsninger.