Co+Høgh skal brande juice og mælk – i Dubai

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Bureauet tog på new biz-turné, hvor vækstmarkederne er, og det gav pote i de Forenede Arabiske Emirater – og arbejde om søndagen.

Co+Høgh skal brande Lacnor for NFPC.

Giver det mening? Næppe for personer uden for Dubai.

“NFPC er en lokal Dubai-virksomhed, der producerer juice, mælk og kildevand. Og vi er i gang med et branding-projekt for Lacnor, som er både et mælke- og juicemærke hos dem,” siger Peter Kastrup-Misir, der er partner i Co+Høgh.

Bureauet fik kunden ved opsøgende, lokalt arbejde.

“Vi har været på en new biz-turne. Vi føler, at vi har et produkt, der fungerer uden for Danmarks grænser, og derfor opsøgte vi de steder, vi identificerde som vækstmarkeder. Her fik vores kontakter sat møder i stand, og vi fik således brandingprojektet hos NFPC,” siger Peter Kastrup-Misir.

Selve projektet, der omfatter et nyt brandsystem, ønsker han på nuværende tidspunkt ikke at komme ind på, men der er rigeligt andet at hæfte sig ved i denne proces, understreger han:

“Dubai er fascinerende – ikke blot deres bygninger, men også markedet. Mediebilledet uhyre fagmenteret – med de lokale arabere i mindretal. Med et så multietnisk samfund kan man ikke bare på det lokale tv, og så er dén klaret. De mange forskellige nationaliteter har også forskellige forhold til produktet: Europæere har sundhedsorienterede, mens arabere og indere søger det mere sukrede,” siger Peter Misir-Kastrup og fortsætter:

“Dubai er et internationalt land, hvor de lokale virksomheder bliver udfordret af internationale koncerner. Det er vores opgave for NFPC at tænke nyt – og netop ikke traditionelt,” siger Peter Kastrup-Misir.

Han glæder sig over, at størstedelen af et branding-projekt kan håndteres fra København – i modsætning til dag-til-dag markedsføring – men det naturligvis bliver til nogle flyveture.

“Jeg flyver ind og ud – og har i øvrigt skullet vænne mig til, at man i Dubai har fri om fredagen og arbejder om søndagen,” siger Peter Kastrup-Misir.