Danica øger antallet af bureaupartnere

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Danmarks næststørste pensions-selskab har knyttet yderligere to bureauer til sig – heriblandt Hello Group.

Hello Group og Nodes er nye bureauer hos Danica. Pensionsselskabet er i gang med en omfattende forandringsproces, også visuelt, og derfor ønsker selskabet at have flere bureaupartnere for bl.a. at undgå flaskehalse.

Samarbejdet havde officiel premiere i søndags, hvor Danica lancerede app’en Andre som dig, som gør det muligt at sammenligne din pensionsopsparing med andres.

Det var et projekt, der skulle gå så stærkt, at Danica meget hurtigt lærte sine bureauer at kende:

”Vi skulle lancere app’en på Pensionsdagen den 25. oktober. Det skulle gå hurtigt, så det var mere plug&play end lange indledende møder. Vi havde en måned, inkl. godkendelse hos Apple. Og vi sad hos Hello Group i en uge. De stod for frontend, mens Nodes stod for backend,” siger Hanne Ramberg, der er digital chefkonsulent hos Danica.

Om bureauvalgene siger hun:

”Både vi og Danske Bank samarbejder i forvejen med In2media, samtidig arbejder Danske Bank også med Hello Group. Da vi ønskede at arbejde med flere bureauer, var det nærliggende at give Hello Group chancen. Vi giver os flere muligheder, fra projekt til projekt, og bureauerne holder sig på tæerne.”

Nodes var oprindeligt valgt til at foretage et eksternt UX-review. Dermed var kontakten og dialogen skabt, uden at der til at begynde med var noget konkret på tapetet. Det kom der så med Andre som dig-appen.

”Vi kigger på både UX, design, brugeroplevelse og forretningsudvikling i Digitale Kanaler i Danica. Og Andre som dig er den første app fra koncernen, der har vores nye Corporate Visuel Identity. Det første site var CVI’en var Sunday,” siger Hanne Ramberg.