Dansk bureau bruger prisuddeling til at promovere Grønland

FiG

Webby Awards uddeles i aften i USA – og det bliver med en meget kendt dansk skuespiller på scenen som repræsentant for en af de danske vindere.

Ved prisuddelinger er det normalt bureauet, der er hovedpersonen som modtagere. Men når der i aften uddeles Webby Awards i USA, så har en af tre danske vindere valgt at søge at promovere kunden i stedet.

Bureauet er KathArt Interactive, kunden er Visitgreenland og det kommer til at ske ved et samarbejde med den danske skuespiller Nicolai Coster-Waldau, som sendes på scenen som modtager.

Den danske stjerneskuespiller er gift med skuespillerinden Nukâka Coster-Waldau, og er et relativt stort navn i USA i forbindelse med den meget populære middelalder fantasy-serie “Game of Thrones”.

“Jeg nærer en stor kærlighed til Grønland og alt, der er grønlandsk, og jeg synes, det er stærkt gået, at Grønlands turismeansigt udadtil har markeret sig så stærkt i den her anerkendte konkurrence,” siger Nikolaj Coster-Waldau, der glæder sig til at gøre et amerikansk publikum opmærksom på sin families tilhørsforhold til verdens største ø.

Hos KathArt siger direktør Franz Berliner:

“Fremfor at KathArt og Visitgreenland står og klapper os selv på ryggen i New York, synes vi at det er langt mere interessant at prisuddelingen kan bruges til at skabe noget mere opmærksomhed om greenland.com. Nicolai Coster Waldau er det helt rette valg til at hente prisen hjem. Han har stærke bånd til Grønland og så er han top aktuel i USA.”

De to andre danske vindere er Hello Monday for Sesame Street og Spring/Summer for HTC Sense.