Dansk bureaumand i front for svensk satsning

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Svensk bureau vil styrke indsatsen i Norden og åbner dansk kontor – med dansk direktør, der således fik en kort karriere hos In2media.

Kaplan RM er et svensk bureau med speciale i loyalty management. Den 2. september får bureauet også et dansk islæt, idet man åbner kontor i København – med en dansk direktør.

Det drejer sig om Nikolaj Nørgaard, som ved årsskiftet skiftede fra Kunde & Co til In2media, hvor han som strategic account director skulle etablere og drive et forretningsområde med fokus på kunderelationer.

Det svensk moder-bureau fremhæver Nikolaj Nørgaard for hans ”gedigne erfaring med CRM og digital kommunikation”, der stammer fra førnævnte Kunde og In2media samt Wunderman – og for sit virke for bl.a. Coca-Cola, Vestas og Danske Bank.

Om sin nye rolle siger Nikolaj Nørgaard i en pressemeddelelse:

”I tider, hvor alt handler mere og mere om, hvordan man anvender data for at skabe relevant kommunikation, sidder Kaplan på en førende platform inden for data- og relationsdreven markedsføring. Jeg ser meget frem til at tilbyde disse tjenester til det hastigt voksende marked inden for loyalitet og CRM i Danmark.”