Dansk instruktør bag stor og seværdig Hennesy-film

Peter Engholm
25@mail.dk

Cognac-producenten fortsætter sidste års ”Never stop. Never settle.”-kampagne sammen med Droga5 i New York – og Martin de Thurah. Se den smukke film – i to udgaver – her.

Sidste år introducerede Hennesy begrebet Wild Rabbit, der beskriver den indre kraft til at ville lykkes. ”Never stop. Never settle.” er temaet, som blev fortalt via portrætter af sangerinden Erykah Badu, instruktøren Martin Scorsese og bokseren Manny Pacquiao.

Nu følger tre nye portrætter af personer med en ubønhørlig vilje til at forfølge deres mål. Første film i den nye serie handler om Malcolm Cambell, der ni gange i løbet af 1920erne og 30erne slog verdensrekorden for hastighed på landjorden.

Bureauet bag er Droga5, og filmen – ja den har faktisk dansk islæt idet den er instrueret af danske Martin de Thurah – den kan ses på amerikanske tv-skærme for tiden … og for neden på Vimeo og – i en forkortet udgave – på YouTube.

Nogle vil mene, at et cognac-brand er en usædvanlig afsender for en-mand-og-en-bil film – andre vil nøjes med at konstatere, at det er en usædvanlig flot film.

Og så er den i øvrigt også fotograferet af en dansker – nemlig af Kasper Tuxen.

https://www.youtube.com/watch?v=sb2x87zq0qI