Af Julie Kolbeck julie@kforum.dk

Virtue fortsætter sejrsstimen og tilføjer nu en guld og fire bronze-statuetter til samlingen, der i forvejen bestod af en Grand Prix, en sølvløve og 22 shortlister.

Da Cannes Lions’ fjerde og næstsidste awardshow løb af stablen i aftes havde danske Virtue hele 12 vinderchancer: seks shortlister i kategorierne Innovation og Radio & Audio med ’Genderless Voice’ for Copenhagen Pride og yderligere seks i kategorierne Mobile, Brand Experience & Activation Lions og Creative eCommerce med ’AdDRESS the Future’ for Carlings.

Med så forholdsvist gode odds måtte der jo falde noget af, og det gjorde der også, nemlig en guldløve og hele fire styks i bronze.

Guldløven og en enkelt af bronzestatuetterne falder i kategorien Mobile for ’AdDRESS the Future’-casen, imens de øvrige tre bronzeløver går til ’The Genderless Voice’ i Radio & Audio-kategorien.

 

Status for Virtue er dermed en Grand Prix, en guld-, en sølv- og fire bronzeløver foruden 22 shortlister. Og så har bureauet ovenikøbet endnu en chance for at hive en award med hjem, når der i morgen uddeles løver i kategorien ’Glass – The Lion for Change’, hvor Virtue er nomineret for ’Genderless Voice’.

Udover Virtue har også Mensch/Sansir, Carlsberg, & Co. og Bacon en chance for at vinde løvestatuetter ved Cannes Lions’ sidste prisuddeling i morgen fredag.

Se oversigten over de 43 danske shortlister nederst i artiklen.


At et dansk bureau både sikrer sig en Grand Prix og en guldløve er helt og aldeles ekstraordinært for dansk reklame.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club