De kreative skal have ny formand

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Niels Heilberg går af som formand – men vil fortsat være aktiv med fokus på realiseringen af den nye fagdag.

Niels Heilberg har efter fire år som formand for Creative Circle valgt at trække sig på den årlige generalforsamling, der foregår i eftermiddag.

“Dels synes jeg, at det er godt for en forening, at der sker en udskiftning ind imellem, og dels har jeg også behov for at få mere tid til både mine børn, min kæreste og mit drømmejob hos Hjaltelin Stahl,” siger Niels Heilberg.

Han har været en energisk formand og fik bl.a. stor ros , da han for et par år siden greb svenske Mathias Palm Jensens harske kritik af dansk reklame-kreativitet. Det førte bl.a. til en stor og velbesøgt konference om Den Nye Danske Kreativitet.

Han slipper dog ikke det store faglige branche-engagement. Niels Heilberg stiller op til bestyrelsen igen af en primær årsag. Det handler om det nye samarbejde, der er indgået mellem Creative Circle og Post Danmark, hvor man ud over at ville integrere direct i Creative Circle Award, har en ambition om at bygge en fagdag op omkring næste års award-show.

“Jeg har siden jeg tiltrådte som formand, haft det som en mærkesag, at vi får tilført noget mere faglighed og inspiration til at supplere Creative Circle Award, og fagdagen er en baby, som jeg gerne vil følge til dørs. Om jeg så skal gøre det som menigt bestyrelsesmedlem eller på anden vis – det er ikke vigtigt. Men jeg vil meget gerne involvere mig i at realisere fagdagen som planlagt” siger Niels Heilberg.

Tre af bestyrelsesmedlemmer er på valg, og der er allerede kandidater. Men enhver kan møde op på generalforsamlingen og stille sig til rådighed. Den foregår kl. 16 hos Creative Circle, Borgergade 6, 1300 København K

Formanden bliver valgt ved, at bestyrelsen efterfølgende konstituerer sig.