”Det mest spændende job i Danmark” er blevet besat

peng

TV 2 har hos Mofibo fundet sin nye digitale direktør, der indtræder i koncernens ledelse.

TV 2 træder 1. februar 2016 et skridt videre i den digitale transformation, når Anders Blauenfeldt indtager den nyoprettede stilling som digital direktør.

43-årige Anders Blauenfeldt får det overordnede ansvar for TV 2s digitale platforme og for den strategiske udvikling af TV 2 PLAY, tv2.dk, apps og koncernens øvrige digitale medier, der i tæt samspil med det stærke indhold skal sikre, at virksomheden positionerer sig stærkest muligt i mediebilledet.

Herudover skal han være drivkraften bag en række tværgående og innovative projekter, der i de kommende år skal styrke TV 2s digitale forretning.

”Positionen som TV 2s nye digitale direktør er for mig at se det mest spændende job i Danmark lige nu inden for medier, teknologi og digitalisering. TV 2 har allerede 10-15 års erfaring som stor aktør på web og streaming – en erfaring, der bliver central i den grundlæggende digitale transformation, som venter forude,” siger Anders Blauenfeldt.

Han kommer senest fra e-bogstjenesten Mofibo, hvor han siden begyndelsen af 2014 har været partner med ansvar for teknik og produktudvikling.

Siden midten af 90erne har Anders Blauenfeldt haft en bred berøringsflade med digital udvikling i små og store virksomheder – siden 2001 i TDC-koncernen, herunder en årrække som en del af direktionen i Danmarks største tv-distributør, YouSee.

Anders Blauenfeldt er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i informationsteknologi og har derudover en Mastergrad fra University of Westminster i London.

TV 2s direktion består fra 1. februar 2016 således af adm. direktør Merete Eldrup og finansdirektør Peter Normann (registrerede direktører) samt programdirektør Anne Engdal Stig Christensen, kommerciel direktør Flemming Rasmussen og digital direktør Anders Blauenfeldt.

Merete Eldrup byder den nye direktør velkommen således:

”Anders Blauenfeldt er vant til at arbejde i krydsfeltet mellem teknologi og det kommercielle, og samtidig er han kendt som en dygtig leder med næse for innovation og en energisk frontløber med stærke samarbejdsevner.”