Digitalt bureau investerer i ejendomsportal

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Først var det læringsplatformen Meebook, som digitalbureauet Konform blev involveret i. Nu er de med til at lancere en portal for erhvervsejendomme.

Det digitale bureau Konform, nøjes ikke med at lave digitale kampagner.

De har allerede involveret sig i værktøjet, Meebook, der henvender sig til folkeskolelærere. Desuden står de bag webhosting-firmaet Copenhost og billedarkiveringssystemet Kontainer.

Nu går bureauet også ind på ejendomsmarkedet, idet de både bidrager med kompetencer og ejerandele i Respace, der er en portal for erhvervsejendomme. De to øvrige parter er Sebastian Sejer & Co samt Kristensen Consulting.

”Vi har mange traditionelle og velfungerende kunderelationer som vi værdsætter og værner om. Men når et spændende projekt i en udfordrende branche giver os muligheden for at arbejde i nye luftlag, har vi besluttet os for målrettet at gribe den,” siger Nanna Bentel, adm.dir. i Konform.

Målsætningen for Respace, der lanceres i dag, er at ’skabe en portal, der sikrer alle aktører på markedet den bedst mulige eksponering af deres ejendomme over for slutbrugeren.’

Portalen starter med omkring 1.700 emner, som blandt andet tæller Nordea ejendomme, Colliers International, Danica ejendomme. Det koster 10 kr. at lægge et emne op og til gengæld lover Respace at køre målrettede online kampagner for at tiltrække købere.

Forventningen er at fordoble antallet af ejendomme og investeringsejendomme over de næste 6 måneder.

Portalen er her