Direktørskifte i Jubii

FiG

Henrik Busch vil søge nye udfordringer og flytter op i bestyrelsen. Selskabets nye adm. dir. er fundet internt.

Jubii har fået ny adm. dir. Det er resultatet af, at direktøren gennem de sidste 31/2 år, Henrik Busch har ønsket, at “ønsket at træde til side og med det få mulighed for at bruge sine kompetencer som virksomhedsudvikler til anden side.”.

Ny direktør bliver Thomas Rimington, der siden 1. januar 2009 har været økonomidirektør i Jubii og før det var økonomi- og it-direktør i teleselskabet Telmore.

Henrik Busch startede som direktør i 2009 og har en fortid som nordisk direktør hos Goviral og Director hos mediebureauet IUM. Han er indtrådt i ejerkredsen bag Jubii og har således i dag 10 pct. af virksomheden. Henrik Busch træder nu ind i bestyrelsen.

 Fremover vil Jubiis direktion, udover Thomas Rimington, bestå af virksomhedens kommercielle direktør Martin Schradieck.

”Direktørskiftet er en naturlig fortsættelse af virksomhedens udvikling og har været undervejs et stykke tid. Henrik Busch har stået i spidsen for den meget flotte turnaround, som Jubii har gennemgået siden 2009. Og det er gået rigtigt godt. Thomas Rimington har været med på de senere års rejse, og vi er helt sikre på, at han er den rigtige til at stå i spidsen for den videre udvikling af Jubii’s forretning,” siger bestyrelsesformand i Jubii, Jens Jakobsen.