DSB-fest på shortlisten

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Welcome Event Marketing er blevet nomineret til ISES Esprit Award i kategorien ”Best Corporate Event Planning”.

DSB Live, hvor 6.000 medarbejdere i 2007 samledes for første gang i statsbanernes historie, var ikke”et godt arrangement” – det er et nomineret ét af slagsen.

Den internationale brancheorganisation for oplevelses-markedsføring, ISES, har sat det danske bureau Welcome Event Marketing på shortlisten i Best Corporate Event Planning.

Welcome har tidligere vundet en ISES Esprit Award i kategorien Best Creative Concept for produktionen af TDC Totalløsningers interne personale arrangement for 6.200 medarbejdere – TDC Total Take Off i Odense

Årets prisuddeling finder sted den 23. august 2008 i Florida. Der uddeles priser i 24 kategorier, og der er i alt 72 nominerede.

“For dette års nominering vil vi først og fremmest gerne dele æren med DSB. Vi ønsker at skabe begivenheder, hvor koncept og virksomhedens værdier hænger sammen. Vi skal hver eneste gang give vores kunder unikke arrangementer, der indfrier deres og gæsternes forventninger,” lyder det i en pressemeddelelse fra Jesper Hartley og Jannik Seifert, partnere i Welcome Event Marketing.