Ecco udnævner ny Brand direktør

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Marketingafdelingen får en stærkere placering i virksomheden med forfremmelsen af marketingafdelingen og placeringen af brand direktøren i ledergruppen.

Eccos marketingchef har gjort det så godt, at hun nu bliver udnævnt til direktør for Brand Management. Dermed får afdelingen også en stærkere placering i firmaet.

Det drejer sig om afdelingen for global marketing og kampagner og den nyudnævnte brand management direktør er Margit Gosau.

“Margit Gosau har spillet en stor rolle i at differentiere og definere Ecco i markedet. Hun har bragt struktur og konsistens til kampagneudviklingen og øget kendskabet og loyaliteten til vores brand. Derfor er vi meget glade for at kunne udnævne Margit i denne stærke nøglefunktion”, siger viceadministrerende direktør for Ecco, Michael Hauge Sørensen i en pressemeddelelse.

Margit Gosau kommer til at referere til executive vicepresident for branding og produkter, Andreas Vortmann og bliver en del af den øverste ledelse.

Bureausamarbejder styres af den nyudnævnte direktør og de omfatter blandt andet Magnetix. Ecco ønsker ikke at oplyse andre bureauer.

Hun begyndte hos Ecco i 2009 som marketingchef. Tidligere har hun arbejdet otte år for Reebook som direktør for marketing og merchandise.