EDC udfordrede Umwelt efter 8 års samarbejde

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Men efter en bureau-sondering og grundige overvejelser har Danmarks største ejendomsmæglerkæde valgt at blive hos Umwelt.

Otte år er nu om stunder lang tid for et bureau-samarbejde, og i sig selv en anledning til at tage det op til overvejelse.

Det var afsættet for EDC, Danmarks største ejendomsmæglerkæde, som i 2007 valgte Umwelt som leadbureau:

”Jeg mener, at det er helt naturligt, at man kigger samarbejdet efter i sømmene, når man har arbejdet sammen i omtrent otte år. Derfor har vi haft dialog med et par udvalgte og dygtige bureauer. Heriblandt naturligvis også Umwelt,” siger Brian Rosenberg, der er COO i EDC.

Og Umwelt blev genvalgt. Og ja – det er der vel ikke den store nyhedsværdi i. Men måske stadig værd at nævne, når man tænker på alle de gange, en annoncør har valgt nyt bureau – ikke af utilfredshed med det eksisterende bureau, men ud fra behovet for et frisk pust og ”nye øjne på udfordringerne”.

EDC’s overvejelser til at genvælge Umwelt opsummeres således:

”Vi vurderede, at de, som hjalp os med at komme hertil, også kan tage os endnu længere. EDC har en meget ambitiøs vækststrategi, og den skal Umwelt hjælpe os med at indfri,” siger Brian Rosenberg.

Stoltheden ved at genvinde en kunde kan i øvrigt godt måles med glæden ved at vinde en ny af slagsen. Mikkel Heideby, partner hos Umwelt, siger i en kort pressemeddelelse:

”EDC er landets største mæglerkæde og en utrolig spændende virksomhed. Derfor er vi selvfølgelig stolte, når vores mandat bliver fornyet. Og det gør jo heller noget, at folkene hos EDC er både rare og ambitiøse mennesker i forhold til det daglige samarbejde.”