Eks spindoktor bliver ny chef for Danske Spils kommunikation

FiG

Efter 21 år som informationschef hos Danske Spil vil Thomas Rørsig være selvstændig. I stedet har koncernen ansat en eks spindoktor.

Stine Hove Marsling (36) bliver ny direktør for Corporate Communication i Danske Spil. Hun afløser Thomas Rørsig, der efter 21 hos Danske Spil har besluttet af forlade koncernen ved indgangen til 2016 for at blive selvstændig pr-rådgiver.

Stine Hove Marsling er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet samt cand.comm. fra Roskilde Universitets Center og HD i Organisation og Ledelse fra Copenhagen Business School, og har senest arbejdet som særlig rådgiver for tidligere uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen.

Tidligere har hun været chef for dele af Global Public Affairs hos Lundbeck, og før dette job var hun seniorkonsulent hos Radius Kommunikation.

I det nye job bliver hun overordnet ansvarlig for koncernens kommunikation og corporate branding samt for CSR-området med tilhørende aktiviteter.

Stine Hove Marsling starter den 1. november og overtager formelt ansvaret for Kommunikation, public affairs og Corporate Branding den 1. december.

Fra den 1. januar 2016 vil hun overtage ansvaret for CSR, hvor hun får til opgave at videreføre den indsats, der er gennemført inden for CSR-området de seneste par år.