Ekspansivt rekrutterings-firma hyrer bureau

peng

Hartmanns har specialiseret sig i rekruttering, genplacering og vikarservice. Særligt sidstnævnte rykker, og konsulenthuset har hyret et bureau til at rykke yderligere.

Hartmanns har vokseværk. Konsulenthuset, der excellerer i rekruttering, rådgivning, genplacering og vikarservice, har netop åbnet kontor i Norge og står foran lignende øvelse i Sverige næste år. Derudover har virksomheden opkøbt vikarbureauerne Man2Man og StjernePersonale.

Nu har Hartmanns også søgt bureauhjælp. Selskabet har hyret Help PR, og Stine Vium, kommunikationsrådgiver hos bureauet, siger:

”Arbejdsmarkedet er under forandring, og der er mere end nogensinde brug for de rigtige mennesker på de rigtige positioner. Vi ved, at Hartmanns allerede er kendt i mange kredse af dansk erhvervsliv, men vores ambitioner er endnu højere. Hartmanns skal være top of mind, ligesom deres ekspertise i fleksible job, der virkelig breder sig for tiden, skal kommunikeres endnu stærkere.”

Det er især på vikarområdet, at Hartmanns har gjort sig gældende i et skiftende arbejdsmarked, hvor det nye buzzword er fleksible arbejdspladser. Help PR er hyret for sin evne til hurtigt at omstille sig og være klar på at se nye muligheder. Netop omskiftelighed er nøgleordet i det nye samarbejde.

Anne-Mette Ravn, adm. direktør i Hartmanns, siger om bureaupartneren:

”Help PR forstår de tendenser, der er i jobmarkedet og samfundet generelt, og får os gjort til en del af det. Vi har fået en sparringspartner, der både leverer tung rådgivning og det nødvendige knofedt for at lykkes.”