Af Peter Engholm 25@mail.dk

I efteråret var Krak ude i en markant kampagne. Nu skal budgettet i spil, fordi Kraks ejer, Eniro, vil have nordiske synergier.

I efteråret var DDB stærkt synlige med Kraks hidtil største markedsføringskampagne i form af den 30 min. film – og spilforløb – i Jagten med Casper Christensen i hovedrollen.

Nu har DDB selv indledt en jagt, nemlig at forsvare sin position som bureau for Krak og dens ejer, Eniro. Og i givet fald udvide positionen, for Eniro har taget hul på en nordisk bureaukonkurrence.

“Vi kigger på synergigevinster på tværs af Norden. Derfor afholder vi nu en fælles nordisk konkurrence,” siger Lotte Præstgaard, marketing- og kommunikationschef i Krak.

Hun oplyser, at Eniros eksisterende bureauer deltager i konkurrencen. Det drejer sig om DDB i både Danmark og Sverige samt McCann i Norge. I alt deltager “godt en håndfuld” bureauer i konkurrencen, men Lotte Præstgaard ønsker ikke at oplyse, hvem de øvrige bureauer er.

Ifølge Resume i Sverige forventes bureaukonkurrencen at være afgjort i løbet af næste måned, men et mindre præcist – og måske mere realistisk – bud går på “engang i foråret”.

Til at bistå sig i konkurrencen har Eniro allieret sig med den svenske bureaukonsulent Gunilla Bergh Bidemar.

Kommentarer

 1. Hej Krak. Jeg glæder mig til i betaler jeres regning, så MEC Acces kan få betalt deres Webgains regning, så Webgains kan betale deres regning til mig..

 2. Hej Hamid

  Jeg kender ikke til nogen udestående regninger, men du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget, jeg kan hjælpe dig med.

  Med venlig hilsen
  Lotte Wøldiche Præstgaard, Eniro Danmark

 3. Hej Krak

  På vegne af Webgains vil jeg gerne beklage denne misforståelse i sagen om ubetalte udeståender.

  For det første er vores samarbejde med MEC Interaction og ikke MEC Access.

  I denne sag er der tale om en personlavet fejl inde fra Webgains, der har gjort at betalingen til affiliaten er blevet forsinket. Dette beklager vi selvfølgelig.

  Venlig hilsen

  Louise Holm Greisen
  Webgains DK

 4. Det lyder mere som om at Webgains har brugt Krak som undskyldning for ikke at betale sin regning til Hamid.

  Skam jer

 5. Tak for opslaget.. Har selv oplevet webgains som mindre gode samarbejdspartnere, og jeg får en de-ja-vu fornemmelse når jeg ser dit opslag Hamid!

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club