Endnu en Creuna-chef skifter i Århus

Peter Engholm
25@mail.dk

Tidligere Creuna-kontaktdirektør i Århus står fremover i spidsen for it-udviklingshuset Vertica.

“Jeppe fra Creuna i Århus har også fået nyt job på Vertica forlyder det”.

Sådan lød det for en måned siden i en kommentar, da Bureaubiz skrev om Lars Christensen, der hidtil havde været ansvarlig for Creunas aktiviteter i Århus, og som nu skal lede Zupa i Århus.

Kommentaren var helt rigtig, for nu står “Jeppe fra Creuna” – i form af Jeppe Hansen, 37 – officielt i spidsen for århusianske Vertica, som rådgiver og udvikler løsninger inden for e-handel og it-integration. Han afløser Erik Hougaard, der har været adm. direktør for Vertica siden 2001.

Jeppe Hansen, som er uddannet HDO i organisation og ledelse, kommer fra en stilling som kontaktdirektør i Creunas Århus-del, hvor han har været siden Creunas opstart i 2001. Her har han bl.a. stået for opbygning af deres serviceafdeling og det mobile område.

“Vertica, der er kendt i markedet for at være et teknisk dygtigt hus, har nu nået en størrelse, hvor det er naturligt for den at sætte mere fokus på det forretningsmæssige. Med min erfaring med forretningsudvikling fra Creuna kan jeg styrke den kommercielle vinkel i Vertica og bidrage til, at virksomheden bliver mere synlig,” siger Jeppe Hansen.

Vertica blev stiftet i 2001 og har i dag 30 medarbejdere – med hovedkvarter i Århus og en afdeling i Ballerup.

Førnævnte kommentar på Bureaubiz fortsætter i øvrigt: ” Uffe Meiner, tidligere chef for Creuna Århus, er også flyttet videre for nylig.” – også dette er korrekt. I sidste måned drog han til Netcompany.