Entreprenørvirksomhed vælger bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

En af Nordjyllands største entreprenørvirksomheder oplever mildere vinde, og det affødte ønske om en frisk start profilmæssigt – og et efterfølgende bureausamarbejde.

HP Byg har valgt det aalborgensiske PR- og reklamebureau Conexia+PR som fremtidig samarbejdspartner. Opgaven består reelt i at begynde forfra.

Det sker på en god baggrund: Selskabet, der er blandt Nordjyllands største entreprenørvirksomheder, har det seneste halve år vundet et stort antal private og offentlige udbud og forventer i 2013 at runde 250 mio. kr. i omsætning. Det har også ført til en række nyansættelser, så man nu har rundet 125 medarbejdere.

”HP Byg er i dag en helt anden virksomhed end for to år siden. Vi har startet indefra med organisationen, og nu vil vi kommunikere forvandlingsprocessen og signalere, at vi i dag har et langt større og stærkere HP Byg. Til den opgave har vi valgt at samarbejde med Conexia+PR, fordi bureauet har en indgående kendskab til branchen, har vist os handlekraft og naturligvis også på grund af den korte fysiske afstand.”

HP Byg ønskede en frisk start profilmæssigt, og de første opgaver har været design af nyt logo og profil, udarbejdelse af ny hjemmeside samt diverse profilmateriale. Derudover har bureauet udarbejdet en række artikler om HP Bygs mange referenceprojekter – lige fra Utzon Center til NOVI6.

Også det kommende år skal Conexia+PR løse en række strategiske og operationelle profileringsopgaver for HP Byg.