Erfarne folk stifter nyt bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

En bureau-konkurs i foråret får nu tre bureau-mænd – med tilsammen næsten 80 års erfaring – til at stifte Wizion på 5. sal i en silo.

Kort før Corbiz kunne fejre sin 30 års fødselsdag, måtte bureauet i april indgive konkursbegæring. Nu stifter tre af bureauets erfarne kræfter deres eget bureau, Wizion, i Frederikshavn.

Bureauet byder i al sin enkelthed på ”grafisk design, foto & txt”, og varen leveres af journalist og tekstforfatter Hans Sejlund, grafiker Kjeld Søren samt projektleder og fotograf Michael Madsen.

De to sidstnævnte har ifølge Nordjyske.dk været med i Dafolo – der siden blev til det nu konkursramte Corbiz – fra begyndelsen, mens Hans Sejlund er den mindst bureau-erfarne i trioen med sine 17 år i reklamebranchen.

“Vi kan tilbyde løsninger med magasiner, kataloger, foto, web-opgaver og lignende, og vi kan mærke, at der er et behov,” lyder en fælles udtalelse.

Skulle behovet udeblive for en stund, så kan udsigten givetvis nydes: Wizion er flyttet ind i 5. salen i Kattegat Silo – med “udsigt over Frederikshavn og hele horisonten rundt med Skagen mod nord og Sæby mod syd,” beretter avisen.