Af FiG

En af stifterne af iværksættermiljøet, Founders House, Simon Schock, er pludselig død på en vandretur i Frankrig.

Start-up miljøet i Danmark har mistet en markant skikkelse. Simon Schock er død i en alder af kun 29 år.

Han var først blandt stifterne af det digitale bureau Contencube, men han var meget mere til iværksætteri end til bureaudrift, og med det udgangspunkt var han med til at stifte investerings-selskabet Sortedams Ventures og iværksættermiljøet Founders House, der lige nu er rammen for 20 start-ups. Også app-bureauet Shape har relationer til Founders House.

Familien har udsendt følgende meddelelse:

Simon Schock, vores elskede søn og bror, er død den 23. juni 2014. Den 30. september ville han være blevet 30 år.

Simon var på klatretur i Frankrig med sin ven Michael Clausen og døde trods genoplivningsforsøg af et hjertestop.

Simon vil altid være i vores hjerter og med os – han har været og vil være en inspirator for mange.

Bisættelsen finder sted i Grundtvigs Kirke i København onsdag den 2. juli kl. 13.30.

Sabine, Sebastian, Steen og Susanne

Startup-sitet Trends Online skriver om Simon Schock:

“Med positivitet og drive har han været en af de bærende kræfter i Founders House, venture selskabet Sortedam Ventures og det danske startupmiljø generelt.”

Kristoffer Jeppesen, der var med til at stifte Contentcube, skriver på Facebook:

“Du var en fyr med en kæmpe integritet. Du valgte selv din sti her i livet. Du turde at fravælge de ting du ikke troede på, og leve dine drømme fuldt ud – både fagligt, privat og sportsligt. Det kan man kun have kæmpe stor respekt for.

Du tog store bidder af livet og søgte altid den optimale balance i mellem at yde og at nyde. Derfor var du både en disciplineret arbejdshest og en spontan livsnyder.”

Michael Clausen, Simons partner i Sortedam Ventures, oplyser, at Sortedam Ventures og alle porteføljeselskaber kører videre som planlagt.

Kommentarer

  1. Det er så hamrende forfærdeligt. Jeg lærte Simon at kende, da han startede Contentcube og har fulgt og mødt ham fra tid til anden. Han var en skøn, inspirerende og særlig person. Hvil i fred, SImon.

  2. Forfærdeligt. Simon og hans virksomheder har været en stor inspiration for mig. Det var alt for tidligt han skulle gå bort.

  3. Stor sorg. Vi lagde lokale til Contentcube’s opstart hos Lyhne & Co. i Boltens Gaard. De tre drenges iver og gå på mod smittede os alle. Simons store intelligens og viden drev det lille bureau hurtigt frem. Vi sås kun alt for sjældent. Vi sender varme tanker til hans familie.

  4. Jeg læste om Simons dødsfald i går, og jeg har ikke kunnet slippe det. Jeg kendte kun Simon perifært, men de gange jeg har mødt ham i kantinen, på jobbet og tilfældigt har han efterladt nogle uhyre inspirerende fodspor. Jeg er mærket og ked af det på familiens vegne.

    Varme hilsner, Kenneth Tram

  5. En ubeskrivelig trist besked. Simon var inspirerende og skabte megen glæde omkring sig. Hans ideer og arbejdsvilje gav os hos Lyhne mod på nye tiltag. Erhvervslivet i Danmark har mistet et stort talent. Virkelig trist.

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club