Et internationalt skridt på kommunikationskarrieren

Creative Club

Nu kan en ung dansk politisk kommunikatør med drømme om at arbejde internationalt komme i spil til et job på den internationale arena.

Intergraf, der er en europæisk brancheorganisation for den grafiske sektor, søger lige nu en communication officer.

Creative Club/Grakom – Kommunikationsindustrien er medlem af Intergraf, og vil derfor gerne slå et slag for, at danskere med speciale i kommunikation bliver gjort opmærksom på chancen for at arbejde med kommunikation på europæisk plan.

”Det er godt med erfaring fra Bruxelles, hvis man har ønsker om at blive en helstøbt politisk kommunikationsrådgiver. Derfor er et job i en europæisk brancheforening en attraktiv mulighed. Det vil også være en styrke for Grakom, og derfor har jeg meddelt i Bruxelles, at vi arbejder for at finde en dansker til jobbet,” siger adm. direktør for Creative Club/Grakom, Thomas Torp.

Intergraf repræsenterer 22 medlemmer i 21 EU-lande, og det er for at styrke EU-teamet i Intergraf, at man søger en Communications Officer.

Opgaverne for den nye kommunikationsmedarbejder er at sikre kommunikation med Intergrafs medlemmer, med pressen og med andre interessenter. Desuden kommer man til at arbejde med Intergrafs events samt markedsføring af disse.

Intergraf står fx for en emballagekonference i marts, der bl.a. sætter fokus på bæredygtighed, produktdesign og det nyeste inden for det politiske område.

Se jobopslaget her