Af Peter Engholm 25@mail.dk

Shout! CPH rykker ind i IUMs nye lokaler og satser på ”mere senior og mindre fest og farver”.

IUM flyttede til nye lokaler i Skt. Petri Passage i indre by i København i begyndelsen af året, og nu følger eventbureauet Shout! CPH med – med det formål at skabe mere in-house forretning.

“Vi ser efter finanskrisen en tendens til, at beslutningsmyndigheden er flyttet fra chefniveau til topledelsen. Derfor har vi længe haft planer om at komme tættere på kunderne og få en mere naturlig adgang til direktionen. Så det giver rigtig god mening at lave en strategisk alliance med IUM, som vi i forvejen kender fra vores arbejde for Coca-Cola”, siger Camilla Cilliborg Boesen, partner hos Shout! CPH.

Hun peger på, at bureauet – ved at gå sammen med IUM – kan trække på kompetencer inden for indsigt, rådgivning, analyse og digitale løsninger. Med sig bringer Shout! CPH erfaring inden for aktiverende og involverende markedsføring.

Og dén er velkommen hos mediabureauet. Adm. direktør Michael Thim siger i en pressemeddelelse:

“Som mediabureau på dagens aktuelle marked skal du kunne levere den bedste kvalitet på mange platforme. Vi mærker i stigende grad, at vores kunder efterspørger aktiverings-kompetencer, der rækker ud over simpel sampling. De kompetencer har Shout! CPH leveret.”

Netop simpel sampling er, hvad eventbureauet de senere år har brugt på at udvikle sig videre fra. Med en tilgang, bureauet selv beskriver “Mere senior, mindre fest og farver”, har aktivering erstattet traditionelle eventopgaver som simple sampling og temafester.

Alliancen med IUM er et skridt videre i den retning, og det samme gælder for bureauets senioroprustning.

“Sat lidt på spidsen kan man sige, at vi er gået fra firmafester og coverbands til i højere grad at planlægge og eksekvere begavet, langsigtet aktivering. Derfor har vi også ændret i medarbejdersammensætningen, hvor vi har prioriteret tunge seniorfolk frem for yngre kollegaer,” siger Camilla Cilliborg Boesen.

Senest har Shout! CPH ansat Mads Piil som seniorkonceptudvikler, mens Mette Bohnstedt-Michelsen er ansat som seniorprojektleder. Hun har over 12 års erfaring fra både bureau og kundesiden i hhv. Los Angeles og i Danmark.

Kommentarer

  1. hey there i unexpectedly erased my htaccess document, soo cud anybody assist me to out can certainly make money cud input it bak??? pls rapid I am just managing Filezilla three. minimal payments eight. just one plus the approach to exhibiting. htaccess is.

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club