Vi har en gratis bureauplakat til dig

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Bureaubiz lancerer nu en version af Bureaubiz’ Pro til 1 kr. for den første måned. Køb Bureaubiz Pro og du får en eksklusiv plakat der viser, hvor 252 bureauer er placeret i forhold til den gennemsnitlige personaleomkostning og lønandel.

Det meste indhold på bureaubiz.dk er frit tilgængeligt. Men til insiderne, der vil vide mere om branchen, konkurrenterne og annoncørerne har vi udviklet et Pro-univers. Og nu kan du selv vælge hvilken version, du ønsker afhængig af dit behov.

En version er uden Bureaubiz’ Bureaurapport og en version er inkl. Bureaurapporten samt digital adgang til rapportens data.

 • Betal 150 kr. pr. måned eller betal årligt kr. 1.500. Få første måned for 1 krone i begge versioner. Alle medarbejdere kan få adgang.
  Indholdet i Bureaubiz Pro er:

  • Udvalgte artikler og analyser. For eksempel en kurateret Newbizz-liste hver eneste uge med leads og alle de artikler, der er bag vores betalingsmur.
  • BureauNyt, hvor I hele tiden kan følge med i hvilke bureauer der skifter ejere, får ny bestyrelsesformand eller leverer gode eller dårlige resultater. Det er robotjournalistik om bureaubranchen, når det er bedst.
  • Bureaubattle-maskine, hvor I kan sammenligne nøgletal fra udvalgte bureauer
  • Udbudsvagten, hvor I finder branchespecifikke udbud
  • Eventkalender, hvor I har en oversigt over datoer og tilmeldinger til awardshows og andre begivenheder i bureaubranchen
  • Vinderliste for bureauerne, som er en database og oversigt over hvilke bureauer, der er blevet nomineret og har vundet priser i 5 danske og 4 internationale awards. Den lanceres i start januar.
  • Flere nye tiltag og digitale services vi løbende udvikler.  Vi kan ikke afsløre mere nu, men mange ekstra features er på vej.
 • Bureaubiz Pro plus Bureaurapporten over 252 bureauer:
  Du får ovenstående plus et trykt eksemplar af Bureaubiz’ årlige bureaurapport samt digital adgang til alle rapportens data. Desuden får du invitation til to gå-hjem-møder om året.

Gratis plakat
Og så til det med den gratis plakat: Hvis du køber et Pro-abonnement – uanset hvilket abonnement du vælger – kvitterer vi med en plakat på 70×100 cm over alle 252 bureauer, der er med i bureaurapporten. På plakaten er bureauernes logo vist, der hvor bureauerne er placeret i forhold til om de er WinWin, Loselose, Socialkontor eller Slavepisker.

Der er plakat til de første 400 abonnenter.

Og til dig, der allerede har købt adgang til Pro-universet, har vi været ude med en plakat, så den skulle du have modtaget :).

KØB HER