Fem år gammelt Aarhus-bureau opruster i København

Peter Engholm
25@mail.dk

En ny kunde- og projektchef skal lægge grundstenen til et selvstændigt digitalbureau i København.

Det digitale bureau Illumi, stiftet i Aarhus i 2008, opruster nu i København med ansættelsen af Lars Due Nielsen som ny kunde- og projektchef.

Det er ikke nyt, at bureauet har haft et københavner-kontor – indtil for nylig havde Illumi en salgsorienteret person siddende – men Lars Due Nielsens cv lægger op til at bygge et egentligt bureau i hovedstaden:

”Lars Due Nielsens kompetencer er både tekniske – med en specialistbaggrund som udvikler – og konkret projektledende – med en dyb forretningsforståelse. Og ikke uvæsentligt: Han har adskillige års erfaring i at opbygge bureau-kontor i København, først for Synkron, siden for Klean, hvor han var partner i godt tre år,” siger Rasmus Bollerup, projektchef og partner i Illumi.

Bureauet har allerede flere kunder i hovedstadsområdet – bl.a. Rigspolitiet, Kopenhagen Fur og Center for Ledelse – og de skal fortsat betjenes, men ikke nødvendigvis fra Aarhus, samtidig med at nye kunder gerne skal komme til.

”Min personlige ambition er at udvikle et fuldt fungerende webbureau, med 3-5 medarbejdere, inden for et års tid,” siger Lars Due Nielsen.

Om baggrunden for at ‘være med Illumi-holdet’ siger han:

”Illumis løsninger er solidt forankret i en digital strategi for kunden og tilpasset virkelighedens verden. Nogle gange kan en responsiv webløsning være bedre end en app, cloud er ikke nødvendigvis det vigtigste her og nu, og det er en god idé at få styr på de små data, inden man tænker i Big Data.”

Lars Due Nielsens første dag på Illumis kontor i København er mandag den 7. oktober.